måndag, mars 05, 2012

Idag har jag bara sett på en film, tycker det börjar bli allt för mycket filmtittande nu, borde verkligen börja aktivera mej lite mer. Har även ätit lite hemlagad jordgubbskräm och druckit en kopp caramel kaffe. Ska snart köra igång skolarbetet och läsa på några finskaord. Nu just känner jag mej nyvaken och yr, väldigt trött dessutom och sitter och hör på underbar musik och bara har tråkigt..

Imorgon är det den årliga talangjakten i skolan, dvs såna som är intresserade har tagit på sig att sjunga en låt, dansa, beat-boxa och vad som helst de fått på tankarna, Jimmy ställde upp med knäckebröds-dansen vilket kommer bli roligt att se, skämt åsido. Så vi missar de två sista timmarna alltså matte och modde och det stör mej inte ett skit även fast talangjakten brukar bli ganska tråkig efter att man sett på det i 45 min. Senare på kvällen får dessutom föräldrar, vänner familj mm komma dit och se på.

Kommer iallafall heja på min underbara vän hemppa som ska beat-boxa, har hört honom göra det ända sedan 7an så förstår inte varför han inte ställt upp tidigare, kan säga att han är grym på det han gör och tror ärligt att det kommer gå skit bra för honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar