tisdag, april 17, 2012

En dag fick jag och lina för oss att dra till baksidan av ruka berget och gå upp några meter för det och sedan pulka ner i fullfart. Efter första gången fick gått upp och åkt ner var vi redan uttråkade eftersom det var så förjävla tungt att gå upp och sedan vara nere igen på en sekund så vi bestämde oss för att gå upp på toppen och åka ner därifrån..

det tidigare nämnda var några ynka meter och nu skulle vi upp för skiten, gissa om det var tungt. Men pulkningen nerför var så himla rolig! tror jag aldrig åkt pulka sådär förbaskat hårt förr och aldrig har det varit roligare och mer värt!

och till på köpet stod det en familj ryssar där nere och tog familje foton på sig själva när vi kom nerför backen skrikandes och i full fart och med fötterna nere i hopp om att lyckas få farten stoppad innan vi nått uthyrningshuset där nere! det sprutade snö som fan i ansiktet, hade ett ton i munnen efter allt skrik då jag bromsade och säkert 1000kg i halsduken som ni ser på bilderna! håret var dessutom genomblött..

1 kommentar: