tisdag, oktober 30, 2012

Har haft fullt upp den här veckan med att redigera filmen med svar på frågorna, så här i efterhand nu funderar jag på att totalt skita i att ladda upp den.
Har också haft en hel del kombi arbeten att göra, så som tre presentationer, en om Monaco på engelska, Stundars på finska och desinfektionsmedel på svenska, men visst visst gick det bra. Tror jag. Hade även engelska tent idag. Så vi har inte gjort mycket, bara presenterat våra tre presentationer och skrivit engelska tent.
Runt 5 tiden blev jag upphämtad av mamma eftersom vi skulle på bio date, vi såg James Bond: Skyfall, ni som inte har sett den tycker jag nog kan dra era rövar till Gloria, den var skit bra, en film som jag verkligen rekommenderar. Då jag kom tillbaks till internatet hann jag bara gå upp för trapporna sitta i några sekunder och sedan hoppade jag, emma och emmi på med sydholm och pompom, så drog vi ut på några rundor genom stan, lite sladdning med bilen osv. Fy vad jag älskar sladdning! mera sånt tack :)

har inga bilder, men är ni intresserade av att se några från veckan är det bara att tynga på instagram här till vänster och kika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar