onsdag, december 26, 2012

har inte många bilder för tillfället därför kastade jag hit en från julen.
har ingen jävla aning vad jag ska göra ikväll, antingen blir det en hemma kväll med tidig sängtid, eller så drar jag ut en bilsväng. Tror nästan det blir det förstnämnda!

igår var jag ute och körde med hör och häpna mamma. hade inget annat för mej och bror skulle ha skjuts till en fest så jag skrek shotgun och hoppade med in i bilen. Körde runt en massa konstiga småvägar och till sist bar det av mot åminne där jag sedan fick slira runt på parkeringen och efter det styrdes bilen mot malax och alla dess byar som mamma berättade en massa släkthistoria om, var alla bott osv. Mitt inne i informationsöverföringen fick isabelle för sig att ringa. Bilen styrdes hem efter väska och kläder och sedan åter mot solf, där jag spenderade en natt som bestod av världens dåligaste film och en massa filosofi talande. 

Vaknade runt 12 tiden, åt frukost och bara dödade tid fram till klockan 3 då vi hoppade in i bilen for till mommos, åt mat och sedan for hem.

Tog en aldrig förr skönare duschning och efter det har jag bara sett en film och varit osocial, funderar nu på att socialisera mej, fortsätta se klart filmen eller bara dö en liten stund av tråkhet, därav bloggning, den skulle nog inte ha existerat idag om det inte vore för tråkigheten nu just.

nu när jag tänker efter skulle det faktiskt vara superskönt med en hemmakväll och gå sova tidigt eftersom det inte hänt på år och dar. men får se vad som händer!

och bara så ni vet var jag inte så jävla deprimerad som jag lät då jag skrev mitt julinlägg, hälften av det innehöll min otroliga sarkasm som brukar dyka upp lite nu som då andra hälften var väl antagligen sanning. TÄHÄ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar