lördag, december 29, 2012


idag har jag inte gjort något alls, har verkligen inte haft lust att göra något heller. Men före jag berättar mer så tänker jag gratta johan för att han fått körkortet, GRATTIS JOHAN :)

igår var jag till en villa i malax, några hundra meter från vår villa listade vi ut. En hel del skratt fick jag i alla fall och roligt hade jag! fick sitta på snöskoter och även fast jag var lite rädd så var det nog höjdpunkten på kvällen då jag gjorde det, tycker om fordon och fart. Moha. For väl hem där runt 2 tiden vilket faktiskt var otroligt skönt att få vara hemma tidigt för en gångsskull! Annars brukar jag ju komma hem runt 6 tiden. För jävla skönt var orden!

vad ska ni göra på nyår då? börjar nu snart vara tid för att planera det, än har jag inte mycket planer, dom kommer väl i sista minuten som vanligt och jag kommer ha lika mycket ångest och vara lika mycket nervös som jag alltid brukar vara om allt inte är klart förrän dagen kommer. Kommer ligga och gråta floder haha. skit kul. Nej. Nu ska jag göra något viktigt och delta i hus sysslorna här hemma, som att gå duscha, se en film och lata mej! hejro.

1 kommentar: