lördag, april 13, 2013

Sitter och hör på Crazy Lixx, är relativt pigg eftersom jag startade dagen med en kaffe och en avancerad dubbel smörgås med sallad, gurka, ost och skinka. Har haft wilma sovandes bredvid mej hela natten, men antar att det absolut inte är relevant. (kan ju också nämna att det var gjort med vilja, min dörr var fast stängd så hon fick inte upp den. Men hon brukar ju väcka mej om hon vill ut men det gjorde hon inte!) 

Idag tror jag att jag tänker spräcka sönder min 'inte-göra-något-på-helgen' bubbla. Ikväll dör den. Har planer på att ta mej ut ikväll och hitta på något roligt, skadar inte heller att Emma kanske joinar denna härliga kväll!

Igår var jag som sagt till karperö. Eller har jag nämnt det? minns inte. I alla fall var jag till karperö, först via emma en sväng sedan tog vi vårt pick och pack (läs: två chipspåsar) och gick till Geisors där Lina och Amanda också var. 
Pratade om en massa som man missat då vi inte går i samma skola längre och det uppskattades mycket att få träffa dem igen. Vi var också ut en sväng och träffade Emmi. Senare på kvällen gick vi till Karperö-lokalen där det var en massa annat folk och bara satt och slöade.

Nog om gårdagen. För nu ska jag dra mej vidare, hejro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar