söndag, september 08, 2013

Här har det absolut inte varit livat! Men har inte direkt något att blogga om heller eftersom jag är i skolan den största delen av mitt liv just nu.

Dessutom så har IP tagit bort internet från internatet, så det blir inte så många dator-spenderande timmar där inte. Dess värre ingen bloggning heller, har varken tid eller ork.
Denna helg har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Mamma och Pappa har varit i Umeå från fredags morgon och kommer hem idag klockan 6. Det betyder alltså att jag har varit hemma ensam hela helgen. Eller jo förresten! har inte berättat om att min bror nu tagit sitt pick och pack och flyttat till umeå för att studera. Såå, därför har jag varit ensam hemma, de har hjälpt honom med packning osv. Han flyttade redan förr söndagen.

Denna helg har jag endast haft något besök och igår var mina favorit brudar hit på födelsedagskaffe! Annars har jag inte så mycket att berätta mera. Är det något ni undrar över är det bara att slänga in en eller två frågor på min ask här till höger! antar jag är mer aktiv där än här så..
här är dock två bilder från veckan som gått! 

Emma, jag, Emmi och Tina var ute och skurrade en dag i kolsvart mörker. Mitt i allt skriker Emma och Tina ikapp där fram, vrålar och härjar. Emmi och jag reagerar lite också, Emmi med något rop om någon älg och jag förstår inte ett skit. Sedan flyger högra sidan av bilen upp, hoppar och har sig, lättar lite från marken och någon vätska och andra delar flyger upp. Vi svänger om för att ta oss en titt vad fan det var. 
Vi hade kört över en mårdhund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar