onsdag, januari 08, 2014

praktik information + ya:s fotokort

Hade en skoldag från 9:00-12:00 idag stod det på schemat, min ända skoldag denna vecka, men fick sluta sisådär 10-tiden. Gick runt och såg vilsna ut på det nya campuset en stund.

Gick sedan till matsalen som var gud vet inte hur mycket för liten för alla dessa människor som kommer färdas på Ya området. Satt i matsalen ganska länge, när vi insåg det redan var för mycket folk i matsalen och bara strömmade in mera begav vi oss till cafeterian. Satt där en stund och catchade up lite. Har ju i princip inte träffat brudarna på hela jullovet.

I alla fall så har de höga knuttarna i YA kommit på att alla elever, lärare och övrig personal ska ha ett kort hängandes runt halsen eller fast nålat på tröjan under skoldagens lopp. Detta kort informerar alla om hur länge man kommer nöta upp asfalten där, vad man heter, vad man gör där och inom vilken linje man tar upp plats. Man kan även se hur människan ser ut. Har man livlig fantasi kan man få ihop människan som står framför dej och människan som finns på bild.. Bilden är alltså brutalt utdragen på längden, så man har hur brett ansikte som helst, den är även otroligt mörk vilket resulterar i att man ser ut som en halv turk.. Jag har tydligen omedvetet färgat håret svart också! 

Men vad kan man förvänta sig eftersom att bilden togs med en kamera som var allt för lik en Go Pro! kamera och med en lampa som byggarna brukar ha i hus då de bygger riktad mot ansiktet så att man inte såg något...Ni vet man brukar aldrig bli nöjd men sådana här bilder, men man har alltid hopp om att man för en gångs skull skulle smätta en helt underbart vacker bild. Vissa kan ibland, till och med jag råkar ha turen ibland. Men för guds skull inte ens Keira Knightley, Emilia Clarke eller Angelina Jolie skulle få en bra bild med den där jävla sugkopps kameran!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar