onsdag, januari 28, 2015

Keep your head up, keep your heart strong and be true to yourself.


Vet inte. Låg här hemma och funderade lite på hur vi one by one faller för vad och hur samhället vill att alla ska vara nu för tiden.

Det är fel på dig själv om du sticker ut, det är fel om du inte sticker ut för då gör du som alla andra vill att du ska göra, det är fel att ha en åsikt och det är absolut helt jävla värdelöst att vara utan en åsikt. Hörs du hörs du för mycket och har du ingen röst hör inte någon någonting och du betyder automatiskt ingenting. Ser du annorlunda ut är du oerhört oattraktiv i andras ögon, men ser du ut som exakt alla andra är du bara någon som liknar någon annan. Visar du inga känslor är du hjärtlös, gråter du hejdlöst har du för mycket. Har du något har du absolut något du inte förtjänar, men har du ingenting så har du dig själv att skylla. Tycker du si och tycker du så, så är det alltid någon jävla tagg på din lilla ros till åsikt. Har du några nya kläder som ingen har är du helt jävla mode-omedveten, men har du något alla har, ja då har du tammefan härmat någon. Delar du åsikt med någon, good for you, du måste ju vara helt jävla hjärntvättad av den personen som hade åsikten först. Lever du är du död, men är du död lever du. Det är antingen eller på allt. 


Har du för mycket av en sida eller för lite av en sida, står du ut ur mängden och är långt ifrån accepterad och det finns inte inom ramarna vi skapat att du ska få vara accepterad heller. Men har du måtta med allt, du har inte för mycket och du har inte för lite, ja då är du som alla andra. Som alla andra som föll, one by one.

Vi blir alla one by ones förr eller senare eftersom ramarna blir mindre och mindre samtidigt som kraven blir större och större samt psyket dör sekund för sekund, vilket reducerar kraften till att vara tillräckligt stark för att vara sig själv och inte en one by oneare.

Glömde jag säga att jag passade på att ta lite bilder idag för att jag hade tid och ork? Det här är alltså jag då, inte för lite av mig, men ändå inte för mycket. Dock tillräckligt mycket för att döma och tillräckligt lite för att inte veta ett smack om mig.

One by one.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar