måndag, december 16, 2013

Dagens julskit 16

16. Berätta om hur du var när du var liten
Hahah.. Tänker inte skriva någon novell nu igen, ni har redan fått en idag.

I alla fall var jag ungefär likadan som jag är idag, bara på ett mer ytligare plan. Alltså de där djupa och analyserande dragen existerade inte i mej på den tiden.

Jag var i alla fall sjukt konstnärlig av mej. Inte en ända möbel i rummet var utan tusch eller krit sträck, jag ritade på allt. Mamma var jätte sur på mej.

Jag var väldigt envis med vad jag ville göra, vilket jag även är idag. Jag ljög otroligt mycket för mamma och pappa. Jag startade oftast bråk och slåsseri som jag sedan skyllde på min allt för oskyldiga bror.

Jag var väldigt rätt fram och social mot människor jag inte kände, jag var lite så där NO SHAME. Vilket jag nog är idag också, men jag är långt ifrån lika social mot människor jag inte känner mot vad jag var som yngre.

Jag tyckte om att klä ut mej och spexa för släktingarna. Finns hur många bilder som helst på då jag klätt ut mej som liten. Jag var även med i många pjäser. Jag minns en pjäs som jag var med i, som jag inte reagerade att det var något fel med, men som jag idag tänker tillbaka på vad i helvete?

JAG SPELADE EN GRAN.

Vet inte vad jag mer kan berätta, det var ungefär en helhetsbild.. Jag var glad, sprallig, busig, envis, spjexig osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar